האם לחלות יש טעם מרגש? המתכון המנצח של החלות של יעל

אתי קצבורג 1 Comment on האם לחלות יש טעם מרגש? המתכון המנצח של החלות של יעל

בתוכנית 'עניין משפחתי' אירחה רחל פסטג את יעל, ששיתפה אותנו בהתרגשות לקראת הלידה הקרובה, ושיתפה את המאזינות במתכון שלה לחלה.

האגיס 1
17:38
26.04.24
אבי יעקב No Comments on בחזור הביתה: השר בן גביר נפצע בהתהפכות רכבו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מתכון לחלה של יעל

במסגרת המהלך החדש של האגיס שמזמין נשים לקראת לידה לארח חברות ולקיים סדר הפרשת חלה ביתי, האגיס, המלווה נשים מהצעד הראשון ובכל רגעי האימהות, העניק לנשים ערכה לעריכת סדר הפרשת חלה המכילה חיתולים ייחודיים לרך הנולד, סדר הפרשת חלה, מתכון לחלה של מירי זורגר ופריטי אירוח לאירוע ביתי.
בפינה "הפרשת חלה" בתוכנית 'עניין משפחתי' אירחה רחל פסטג את יעל, ששיתפה אותנו בהתרגשות לקראת הלידה הקרובה, ושיתפה את המאזינות במתכון שלה לחלה.

יעל קיבלה ערכה לעריכת סדר הפרשת חלה המכילה: חיתולי האגיס ייחודיים לרך הנולד, סדר הפרשת חלה, מתכון לחלה של מירי זורגר ופריטי אירוח לאירוע ביתי. נשים לקראת לידה שרוצות גם הן ערכה כזו יכולות לקבל אותה בטלפון 1-800-42-32-32

המתכון של יעל:
מצרכים (לצורך קיום מצוות הפרשת חלה ניתן להכפיל את הכמויות):
1/2 קילו קמח (3.5 כוסות)
1 כף דגושה שמרים יבשים
4 כפות סוכר
1 ביצה
1/4 כוס שמן
200 מל' מים פושרים (קצת פחות מ2 כוסות)
כפית מלח

אופן ההכנה:
מערבבים קודם את המרכיבים היבשים
מערבבים בנפרד את המרכיבים הרטובים
מחברים את המרכיבים ולשים
מתפיחים למשך שעה וחצי
קולעים חלה ומברישים ביצה מעל.
אם יש זמן שמים לתפיחה נוספת
אופים בתנור שחומם ל200 מעלות למשך 45 דקות
בתיאבון!
סדר הפרשת חלה - צד 2;



1 תגובות

מיין תגובות